En travel uke endte i ny seier

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 10. Mai 2016

I går var det klar for den tredje kampen på 6 dager for A-laget, og det var gledelig at vi kunne ende uka med nok en seier. Grorud 2 sto før gårdagens kamp med en uavgjort og resten tap i årets sesong. Vi på den andre siden hadde fortsatt ikke tapt i serien, men tok på ingen måte lett på motstanderen.

Trenerteamet Trygve Lillehagen By(til venstre) og Petter Solland(til høyre), kunne smile for enda en trepoenger på en "ok-minus" dag.

Angrepsrekka til Grorud 2 besto av mange raske og tekniske spillere som gang på gang skapte trøbbel og nesten-sjanser mot oss i starten av kampen. Samtidig ga de fra seg mye rom, som vi kunne utnytte til vår fordel. Det tok derfor heller ikke mer enn 10 minutter før vi straffet Grorud-lage skikkelig. Etter å ha vunnet ballen høyt oppe i banen, var det en følsom lobb i bakrom fra Stig Markus Hovdal, som Daniel Moen Hansen på fint vis kunne banke inn mål. Dette var det første av forhåpentligvis mange mål Daniel har scoret for Korsvoll.

Daniel Moen Hansen kunne juble for sitt første mål for Korsvoll. Rutinert som han er, sørget han for å pådra seg en liten skade i etterkant slik at han kunne nyte målet sitt i stillhet på benken resten av kampen.

Deretter fortsatte kampen litt i samme spor, hvor Grorud triller mye ball og trykker oss godt tilbake, mens vi forsøker å straffe dem på kontringer. Etter 16 minutter, hvor vi ikke får pusha ordentlig ut bakfra, er det en enkel stikker som som setter oss ut av spill, hvor Grorud får tredd seg inn mellom stopper og back, hvor Grorud da til slutt får settet ballen enkelt i mål etter uegoistisk spill fra angriperne til Grorud. Heldigvis tok det ikke lang tid før Korsvoll-supporterne på tribunen kunne roe nervene igjen. Etter 23 minutter, vinner vi ballen dypt i banen, og spiller kjapt i bakrom til Lasse Brandal som hadde 60 meter med fri bane foran seg. Etter å ha løpt fra forsvarerne blir muligheten omsatt til mål, via keeper og via stanga. 2-1 til Korsvoll.

Først da begynner vi å komme ordentlig i gang, etter en glimrende stikker fra Daniel Moen Hansen til Lasse Brandal som på fantastisk vis driller hele kanten til Grorud får han sentret til en relativt umarkert Fredrik Dahm, som får omsatt nok en mulighet til mål. 3-1 til Korsvoll. I det 41.minutt er det Torbjørn Melhus som vinner ballen høyt oppe i banen mot et Grorud-lag som igjen blir tatt kraftig i ubalanse. Ballen ender opp til Fredrik Dahm, som kan sette sin andre for dagen i korthjørnet bak en utspilt keeper.

Selv om vi ikke eier så mye ball i første omgang, straffer vi Grorud kraftig når vi først vinner ballen. Så at vi skulle lede 4-1 til pause var muligens litt i meste laget. I pausen hadde vi fokus på å få samlet leddene litt igjen, da det litt for ofte ble for mye strekk i laget.

4-1 ledelsen så dessverre ut til å bli en kraftig sovepute for oss i andre omgang. Kampen fortsetter i samme spor, med et Grorud-lag som spiller mye ball, men sjelden klarer å bryte oss ned. Dessverre begynner vi å gi fra oss ballen litt for lett, når vi først vinner den i andre omgangen. Det blir i så måte en sjansefattig andre omgang, med litt for mye Hawaii-fotball til tider. Etter 62 minutter scorer Grorud sitt andre mål for dagen, og det står 4-2. Resten av kampen er relativt innholdsfattig, hvor vi blir spilt dypt uten at Grorud kommer til så veldig mange ordentlige målsjanser allikevel.

Dommeren kunne derfor blåse av, og vi kunne ta med oss alle poengene tilbake til Korsvoll. Etter 5 kamper ligger Korsvoll derfor nå på en fin 2.plass i serien, men samtidig har vi med unntak av Lyn ikke møtt noen av de andre lagene som foreløpig kjemper på øvre halvdel. Det positive er at vi har scoret flest mål av alle lag hittil, men vi har fortsatt en god del og gå på i forhold til det kollektive presset, som til tider blir litt for dårlig.

Neste motstander for Korsvoll blir Skjetten på lørdag klokken 16.00 hjemme på Korsvoll. Da håper vi enda flere tar turen for å støtte gutta i blått.

Torbjørn Melhus og Lasse Brandal noterte seg begge igjen med scoringspoeng.

Korsvolls lag: Marcus Kristiansen- Isak Hågensen, Stian Divaris Saugnes, Lasse Alexandersen, Gaute Skogtun- Torbjørn Melhus, Truls Skrettingland, Daniel Moen Hansen, Stig Markus Hovdal- Fredrik Dahm, Lasse Brandal