Ny sterk seier for A-laget over serielederne

Postet av Korsvoll IL den 9. Jun 2017

Fredag kveld var det duket for et realt toppoppgjør på Korsvoll, når A-laget tok imot Stabæks nest beste menn. Stabæk 2 var før denne kampen det eneste laget som ikke hadde avgitt et eneste poeng på de første 8 kampene i serien. Utfordringen var med andre ord meget stor for gutta i blått.

Allerede etter 13 minutter gjør vi utfordringen enda større for oss selv når Stabæks Oskar Løken får løpt seg fritt på første stolpe på en corner og får headet ballen over hodet på keeper Marcus Kristiansen. Var det en ting vi ikke skulle gjøre mot disse var det å komme under tidlig. Kampen fortsetter med at Stabæk triller mye ball, mens Korsvoll kontrer på et ekstremt takknemlig bakrom for Adrian Thun og Andreas Storsveen Romøren. Etter 22 minutter spiller vi oss fint frem, men skuddet fra Torbjørn Melhuus resulterer i en corner. Den påfølgende corneren blir headet ut, men Anders Winther Kogstad finner plutselig Andreas Storsveen Romøren som for all verdens tid til å prikke inn den ballen fra hjørnet av 16-meteren akkurat hvor han vil. Andreas velger like så godt å banke den i krysset med et av de hardeste skuddene på Korsvoll i 2017. 1-1.

Kampen fortsetter i samme sporet som før målet, men igjen får vi skapt en corner. Og etter 35 minutter på nesten samme måte blir Andreas Storsveen Romøren stående overraskende alene etter en corner. Denne gangen for Torbjørn Melhuus æren av å servitere Andreas Storsveen Romøren som denne gangen velger å banke ballen med samme kraft nederst i lengste hjørne. 2-1 til Korsvoll.

Noe som også er stillingen til pause.

Omgangens store spiller Andreas Storsveen Romøren (i midten), med servitørene Torbjørn Melhuus (14) og Anders Winther Kogstad.

I pausen forventer vi at Stabæk 2, kommer til å mobilisere for å forsøke å få et tidlig mål. Istedenfor er det vi ved Adrian Thun som får en kjempemulighet når vi bryter en av mange forsøk Stabæk 2 hadde i løpet av kampen på å sette i gang kort på femmetere. Dessverre redder en god Stabæk-keeper forsøket alene mot keeper. Etter dette er det relativt få muligheter til begge lagene. Stabæk har et naturlig press på Korsvoll hele andre omgang, da de jaget utlikningen. Annet enn en svært farlig corner, skaper ikke Stabæk de store mulighetene på oss. I stedenfor er det vi ved innbytter Stig Markus Hovdal som i det 81.minutt som prikker inn 3-1 på et glimrende innlegg fra innbytter Stian Divaris Saugnes.

Stig Markus Hovdal satte spikeren i kista i det 81.minutt på helvolley etter et innlegg av Stian Divaris Saugnes

Selv om Stabæk 2 får inn en redusering i det 88.minutt, rir gutta i blått stormen av på en glimrende måte, og kan nå gå inn i helga med delt tabelltopp sammen med Stabæk 2. Begge lagene har en imponerende score med 8 seire og 1 tap på 9 kamper.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Samtidig gratulerer vi Torbjørn Melhuus som i morgen gifter seg.

Torbjørn Melhuus(her fra kampen mot Frigg) gifter seg i morgen! Klubben gratulerer!