Postet av Fotball G14 (2002) den 23. Jul 2015

G13 Dana Cup

Korsvoll - Valtti, Finland: 1-0 (0-0)

Vi startet lovende mot et fysisk sterkt og solid finsk lag.
Første fem min hadde vi ballen, men etterhvert mistet vi litt grepet. Valtti hadde en sterk og stor spiss som løp gjennom et par ganger. En blanding av flaks og en god Ulrik gjorde at vi gikk til pause med 0-0.
Kim brukte pausen godt og i andre omgang fikk vi struktur og rytme igjen. Finnene produserte ikke sjanser, vi hadde ballen, men slet med å komme til store sjanser. 7 min før slutt fikk vi frispark på hjørnet av 16m. Josias siktet på lengste hjørnet, ballen hang uendelig lenge i lufta før den limte seg i nettet bak keeper.
Korsvollbermen gikk bananas og måtte holdes igjen for ikke å storme banen.
Resten av kampen spilte vi klokt og sikkert.
Valtti klarte aldri å true Ulrik og vi vant 1-0. Enorm stemning på et regnfullt, forblåst jorde.
Herlig start, glade gutter!

Storm 2 - Korsvoll: 0-3 (0-1)

Sterk vind på hovedfeltet i ettermiddag, dog ikke storm.
Telemarkingene hadde medvind i første omgang. Ganske jevnt i starten, men vi hadde ballen mye mer. Etter ti min plukket Josias opp et løst tilbakespill, rundet keeper, men satte ballen over det tomme i målet.
I stedenfor å sutre bestemte han seg for å gjøre det godt igjen. Mathias med fin stikker og Jos fosset fra forsvaret og klinket den i hjørnet. Fortjent 1-0 til pause uten at vi hadde storspilt.
I andre omgang hadde vi full kontroll i medvinden. Josias økte til 2-0 etter flott forarbeid av Mathias og Benjamin.
3-0 kom etter at Jens herjet på venstresida, lissepasning til Benjamin som satte sikkert i mål.
Etter det hadde Elias og Ulrik hver sin i stolpen og Alexsander fikk èn annullert.
Sikker seier, men vi må forberede oss på bedre motstand i sluttspillet.
Forøvrig svært god lyd hos supporterne, både voksne og barn.

Korsvoll - Grane: 1-1 (1-0)

Vi spilte en solid førsteomgang. Hadde ballen nesten hele tiden, og trillet fint mellom oss. Men vi slet med å trenge helt gjennom et solid forsvar hos arendalittene.
Mathias fant til slutt nøkkelen. Vippet ballen flott over midtforsvaret, Josias hadde allerede startet perfekt og lobbet ballen vakkert over keeper.
Resten av omgangen presset vi på for 2-0, men var litt for ubesluttsomme foran mål.
I andre omgang hadde vi fortsatt ballen mest, men dårligere rytme og struktur.
Grane hadde en rask, god spiss som bare trengte èn sjanse for å score. Han gjorde nettopp dèt midt i andre omgang. Flere sjanser hadde de ikke.
Vi hadde flere og Sander kom nærmest med et frispark i tverrliggeren.
Det ebber ut med 1-1 og gruppeseier. God første omgang, mindre god andre omgang, men alt i alt OK.

Torsdag morgen starter A-sluttspillet. Vi spiller 32-delsfinale mot Byåsen.