J14 helt til finalen i Birds night

Postet av Fotball J16 (2001) den 24. Okt 2015

Korsvoll J14 - Birds night 2015 - premieutdelingGårsdagens "Birds night", fotballcup i LSK hallen, ble en stor suksess for jentene våre. Etter en treg start med tap i de 2 første gruppespillkampene, fant jentene ut av spillformen (5-fotball) og vant de 2 siste kampene og ble nr. 3 i gruppen. 3. plass holdt akkurat til sluttspill og da kunne alt skje - og det gjorde det. Vi fikk revansj på gruppevinneren i 1/4-finalen og vant på "golden goal" i ekstraomgang i semifinalen. I finalen, som ble spilt 02:45 (!), var det stopp, men også i den kampen bet jentene veldig bra fra seg.


Korsvoll J14 Birds night 2015 - ResultaterMed så mange spillere og forholdsvis korte kamper valgte Andrea og Elida å dele laget i 3 "rekker" som spilte 1/3 av kampen hver. At laget da klarer å hevde seg så godt, viser at jentene utgjør en jevn og god spillergruppe. Det er et av de viktigste, positive utviklingstrekkene vi har registrert i år og som er viktig for lagfølelsen;- Alle føler seg hjemme . Alle føler at de bidrar.

Gruppa tar nå pause i 2-3 uker før vintertreningen starter opp. Vi håper dette gjør godt for leging av småskader og opparbeiding av motivasjon for ny sesong. Vi kommer nærmere tilbake med innkalling til sosial sesongavslutning og informasjon om vintertreningen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.