Før kampen: Rilindja

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 25. Mai 2016

De siste to kampene har begge endt med tap for A-laget. Først 3-1 tap mot Skjetten, deretter tap mot Lørenskog 2 med det samme resultatet. Nå på lørdag, melder A-laget om å kunne still med tilnærmet full og skadefri tropp igjen, etter å ha vært noe redusert de to siste kampene.

De to tapene har samtidig gjort at man per dags dato ligger på en 5.plass, men det er veldig tett i serien. Rilindja som ligger 4 plasser nedenfor oss i serien, ligger kun 3 poeng bak. Det blir med andre ord ingen enkel motstander å skulle snu den den dårlige trenden som har vært i de siste to kampene. Rilindja holdt forrige helg Lyn (som leder serien) til uavgjort i 90 minutter, men måtte gi tapt på overtid etter scoring av tidligere Korsvoll-gutt Erik Botheim.

Rilindja er et nytt bekjentskap i 3.divisjon. Klubben ble opprettet av albanske gjestearbeidere i 1987, og har siden den gang klatret sakte, men sikkert oppover i seriesystemet. Det er deres første sesong i 3.divisjon, men har vist at de ikke skal taes lett på. De har mange raske og tekniske spillere, og har et ekstremt høyt toppnivå.

Torbjørn Melhuus stod for Korsvoll sitt eneste mål i forrige kamp. Forhåpentligvis ser vi enda flere mål i Korsvolls favør på lørdag.

Korsvoll på den andre siden spilte kun én god omgang borte mot Lørenskog 2, og presterte lang under pari i 2.omgang. Det resulterte derfor i 3 innslupne, og kun 1 mål for. Selv om troppen nå er mer eller mindre skadefri, håper vi både spillere og publikum møter opp og presterer på det nivået vi vet de kan.

Kampen starter lørdag klokken 16.00 på Korsvoll kunstgress,vel møtt!