0-0 i årets første gresskamp

Postet av Fotball A-laget den 31. Mai 2015

A-laget spilte 0-0 borte mot Jevnaker i lørdagens bortekamp.Etter en imponerende hjemmeseier mot serieleder Valdres forrige helg ble det ett poeng borte mot Jevnaker på en våt gressmatte lørdag.

Korsvoll manglet flere av spillerne som har startet de foregående kampene, men kjempet seg til ett poeng. Hjemmelaget Jevnaker hadde enkelte muligheter og var ikke helt fornøyde etter matchen, men det forble målløst.

- 0-0 var helt greit, selv om vi fikk en stor sjanse til å avgjøre på overtid.

- Med så mange spillere borte var det bra med uavgjort, og med tanke på at det var årets første gresskamp så var det alt i alt veldig bra, oppsummerer Jan Solland.


Les hva Jevnaker skriver om kampen

Ni serierunder er spilt, og det vil si at omtrent en tredjedel av sesongen er unnagjort. Det er jevnt i toppen, og Korsvoll ligger på 4. plass med 18 poeng, to bak serieleder Valdres.

Neste seriekamp for A-laget er mandag 8. juni kl.18.30 hjemme mot Skårer.

Jevnaker - Korsvoll 0-0 (0-0)
Jevnaker stadion, 30. mai kl.16.00
Mål:
Ingen.
Kort:
Ingen.
Korsvoll:
Thomas Sandsør - Anders Kogstad, Stian Saugnes, Lasse Alexandersen, Gaute Skogtun - Nicolai Johansen, Christian Sparre, Truls Skrettingland, Mads Sundbye Ellingseter - Stig Markud Hovdal, Adrian Thun.
Innbyttere:
Trym Thorbjørnsen i 65. min for Johansen, Jørken Krogh Ankerstad i 70. min for Hovdal, Henry Lie Gulbrandsen i 82. min for Ellingseter.
Ubenyttede reserver:
Marcus Kristiansen og Andreas Moen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.