Fine fotballdager på Korsvollbanen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 25. Jun 2015

Den første fotballskoleuken nærmer seg slutten. Les mer for korte dagsreferater og bilder!

LEK: A-lagsspiller Trym Thorbjørnsen har organisert leken Haien kommer for de yngste. Foto: Eivind SollieTirsdagens temaer var føre, finte og 1 mot 1 (1A og 1F). For de minste ble det blant annet lekt hauk og due, haien kommer og andre morsomme leker som gir hver enkelt spiller masse føring og kvalitetstouch på ballen. For de eldre var det mer teoretisk med blant annet viktige momenter når det gjelder hvordan man skal opptre som førsteforsvarer og -angriper. Strålende sol hele dagen var gledelig etter en del regn dagen før.

Martin instruerer hvordan man skal sidestille seg som førsteforsvarer. Foto: Eivind SollieCowboy og indianer. Foto: Eivind Sollie


Martin instruerer hvordan man skal sidestille seg som
førsteforsvarer. Alle foto: Eivind Sollie


Hvis du vil lese noen ord om den første dagen, trykk her!

På onsdag ventet en regntung morgen. Før lunsj var det lagt opp til å ha øvelser som inneholdt ballkoordinasjon, triksing, dempinger og headinger. Temaet før lunsj ble noe vasket ut da det var kaldt og regn. Fokuset ble heller at alle skulle være i høy aktivitet hele tiden for å holde varmen i regnværet! Etter lunsj var temaet overtallsspill. Det ble spilt mye ulike possesionøvelser med overtall, og 2 mot 1, 3 mot 2 osv. mot mål. Hovedfokuset lå på hvordan man skulle skape og utnytte 2 mot 1-situasjoner, og viktigheten av å vri spillet var også et sentralt moment for de eldste.

Trykk her for å lese hva Dagsavisen skrev om fotballskolen vår!

Jentene leker sleipeleken. Foto: Eivind SollieTorsdag fikk vi i likhet med tirsdag nydelig vær hele dagen. Dagen var satt av til repetisjon av de foregående dagers temaer, og til å kjøre øvelser som instruktørerene vet at gruppen har likt. Flere grupper tok igjen det de ikke fikk gjennomført av planlagt opplegg før lunsj på onsdag, og det var derfor blant annet mange trikseleker på de ulike gruppene. De eldste guttene hadde fotballtennisturnering med stort hell.

Bildet: Jentene leker "Sleipeleken". Foto: Eivind Sollie

Avslutninger er ikke et eget tema, men kjøres omtrent hver økt hver dag for alle gruppene, og smålagsspill spilles hver eneste økt. Det er for å legge opp til at alle deltakerne får scort masse mål i løpet av uken, noe som er blant det morsomste med fotballen.

Her kan du også lese en artikkel om fotballskolen i Nordre Aker Budstikke.

I morgen venter ukens høydepunkt: VM-turnering!

Glede, mestring og lek er viktige nøkkelord for de yngste barna. Foto: Eivind Sollie
Glede, mestring og lek er viktige nøkkelord for de yngste barna. Foto: Eivind Sollie


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.