[Norway Cup] ANTITROLLPRISEN

Postet av Fotball J16 (2001) den 25. Jun 2015

From: Kristoffersen, Toril
Date: 2015-06-24 12:49 GMT+02:00
Subject: ANTITROLLPRISEN
To:


Dagbladet og Norway Cup skal i sommer dele ut «Antitrollprisen». Ditt lag kan vinne 20.000 kroner.Mobbing, og nettmobbing på sosiale medier, er et stort samfunnsproblem. Unge mennesker har valgt å avslutte sitt eget liv fordi de ikke greier å leve med denne type mobbing. Svært ofte skjer denne mobbingen på sosiale medier. Uten at familie, nærmiljø, skole eller idrettslag vet noe som helst.Hvordan bli kvitt problemet?
Norway Cup og Dagbladet ønsker å slåss mot dette samfunnsproblemet. Vi går sammen om en pris som har til hensikt å rette søkelyset mot – og fokus på – mobbing/nettmobbing.

Har du en kamerat som blir mobbet? Kjenner du noen som mobbes via sosiale medier? Hvordan jobber du for å forhindre digital mobbing? Og hva mener du/dere skal til for å bli kvitt dette livsfarlige problemet?Bidrag på 2500 tegn
Alle lag som deltar i Norway Cup oppfordres til å levere et bidrag. Bidraget kan være kort eller langt, men minst på 2500 tegn.

Antitrollhistorien din kan sendes til nettadressen:
antitrollet@gmail.com

Frist: Tirsdag 7. juli 2015.

Vinnerlaget vil bli offentliggjort under sommerens Norway Cup. Vinnerlaget vil få 20.000 kroner fra Norway Cup og Dagbladet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.