Vårvarmecupen: Spilleglede i fokus

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 11. Mai 2015

Det var full aktivitet på Korsvollbanen fredag til søndag, og med solfylte dager ble Vårvarmecupen en positiv opplevelse for alle besøkende.

Korsvoll Fotballfestivals Vårvarmecup var i år en cup for gutte- og jenteårgangene fra 2004-2009. Cupen er en videreutvikling av høstcupen Korsvoll Fotballfestival, som klubben har arrangert med stor suksess i fem år. I helgen var det første gang Vårvarmecupen ble arrangert, etter samme oppsett som Fotballfestivalen, og det er gledelig å si at den også ble meget vellykket. Samtlige årganger fra barnefotballen vår deltok, og lag fra hele Oslo tok turen til cupen vår som setter fotball-fellesskap, lek, fair play og spilleglede i sentrum. Totalt var tre kretser representert. Takk til alle som stilte opp til kioskdrift og andre oppgaver for å gjennomføre arrangementet på best mulig vis.

En ekstra stor takk til primus motor Lars Etholm, som har stått på dag og natt både før, under og etter cupen - tusen takk for alt arbeidet du legger ned i forbindelse med disse turneringene!

Inntektene går i år til klubbens Prosjekt undervarme. Har du ennå ikke kjøpt andel? Du kan lese om prosjektet og kjøpe andel her.

Nordre Aker Budstikke omtalte også cupen, hvor blant andre Henrik, Sten Magnus og Roble fra G04 fikk uttrykt hvor kult og morsomt det var med cup og fotball. Se http://nab.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=11503

Foto: Kristin Tufte Haga/Nordre Aker Budstikke

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.