Norway Cup sorti

Postet av Fotball J16 (2001) den 30. Jul 2015

KFJ14 Norway Cup 2015-07-28Da var det slutt for denne gang. Etter en herlig, spennende fight mot Notodden tirsdag, som endte med 1-2 tap, ble det danske satsingslaget Ballerup-Skovlunde motstander i sluttspillet. Ikke uventet tok dette laget oss litt på sengen med tempo og effektivitet i første omgang, men i annen omgang klarte de bare å score ett mål, og vi var ikke langt unna en redusering. Så alt i alt en flott prestasjon av jentene også denne dagen, men da var eventyret over....

Neste på fotballfronten blir seriekamp mot Lyn tirsdag den uka skolen starter. Vi kjører en trening for de som er hjemme, en ettermiddag i uka før. Videre ble vi under Pizza-kvelden enige om høstcuper - 5.-6.9 Jentefestivalen, Rælingen og 10.-11.10 Bakers Elitecup, Hamar (overnatting). Teamer-innkalling er sendt.

Vi håper og tror at alle jentene har lyst til å være med på fotballen også neste år og ønsker allerede nå å legge opp til Dana Cup neste sommer - 23./24.7 til 29.7. Opplegget vil vi selvfølgelig komme nærmere inn på, men normalen er at spillere og trenere bor på skole, mens familier som ønsker å heie og oppleve Dana Cup stemningen, bor på feriesenter/hytter ved sjøen i nærområdet. G13 deltok i år og var meget fornøyde. Vi sender en Teamer-innkalling til denne også innen kort tid.

Fortsatt god sommer!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.