Ny Sportslig Leder på plass fra 1.januar 2016

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 9. Des 2015

Jonas Stavnås er ansatt som ny Sportslig Leder i Korsvoll Fotball Yngres Avdeling fra 1. januar 2016.

(Jonas Stavnås tar over som Sportslig Leder for Korsvoll Fotball Yngres fra og med 1.Januar.Foto: Magnus Olsen)Denne uka har vi besøk av Jonas på Korsvollhuset. Tiden blir brukt til å sette Jonas inn i rutiner og videre arbeidsoppgaver slik at Korsvoll Fotball Yngres kan fortsette jobben som har blitt gjort her de siste årene så sømløst som overhodet mulig.

-Foreløpig har jeg fått et meget godt inntrykk av klubben. Det virker som at det er et godt miljø på huset, samtidig som det lille jeg har fått sett ute på feltet virker lovende. Dette er jo et ekstra spennende tidspunkt å komme inn i klubben på, da fotballparken har fått et tydelig ansiktsløft nylig, noe som pleier å gjøre at aktivitetsnivået øker.

(Påtroppende SL, Jonas og avtroppende SL, Trygve. Foto: Magnus Olsen)

Jonas er 32 år gammel og har årevis med erfaring både som spiller, trener og koordinator i diverse klubber. Jonas kommer nå rett fra en rolle som hovedansvarlig for G14 i Ranheim IL i trøndelag, hvor han samtidig har hatt ansvar for klubbens Fotballfritidsordningen. Vi er overbevist om at hans erfaring og fotballfilosofi skal bidra til å gjøre Korsvoll Fotball et enda bedre sted å være for alle klubbens medlemmer i fremtiden.

Trøndern har utdannelsen sin fra Høgskolen i Molde der han tok en Bachelorgrad i Sport Management, i tillegg til NFFs fotballtrener C-lisens.


Vi ønsker Jonas hjertelig velkommen til oss i Korsvoll, og gleder oss til fortsettelsen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.