Støtt Undervarmeprosjektet - bytt strømleverandør!

Postet av Fotball J16 (2001) den 25. Jan 2016

Hei J15 foresatte,

Under finner dere informasjon om Undervarmeprosjektet og en oppfordring om å støtte prosjektet ved å bytte strømleverandør. Jeg håper mange av dere støtter opp og regner med at alle i hvert fall tar stilling til tilbudet. Selve bytteprosessen var veldig enkel og tok meg bare et par minutter.

Mvh. Lars

Korsvoll Fotball Undervarme Informasjon 2016

I løpet av høsten 2015 ble det nye kunstgresset lagt på 11’er banen og med solid dugnadsinnsats ble det lagt ned varmepads og 35 km med banerør. Dermed er vi ferdig med fase I av vårt undervarmeprosjekt.

Nå står fase 2 av Undervarmeprosjektet for snarlig oppstart ved at 20 energibrønner skal bores og det skal bygges en varmesentral. Boringen skal skje i januar/februar og arbeidene skal ferdigstilles i løpet av våren i terrenget. Deretter kommer kommunen til å asfaltere siste del mot skogholtet og sette tilbake gjerder og spillerbåser, slik at alt er klart til seriestart.

Fase 2 har vist seg å ble vesentlig mer kostbart enn beregnet grunnet større kapasitet på brønnparken, prisstigning på materialer (dårligere valutakurs) m.m. Vi har så langt samlet inn ca. 700.000,- i egenkapital (veldig bra!!), men med kostnadsøkningen trenger vi ca. 1.600.000,-. Dette innebærer en ekstra innsats fra alle klubbens medlemmer som følger:

fjordkraftPrøv ny strømleverandør!

Vi har inngått en avtale med en tjenesteleverandør for idrettslag om å selge produkter som er av almen interesse for klubbens medlemmer. Første mulighet er å bytte strømleverandør til Fjordkraft som tilbyr et meget konkurransedyktig tilbud med spotpris + 39,- i månedskostnad + omkostninger med 2,95/kWh. Klubben får her 400,- pr. ny abonnent og dersom man ikke er fornøyd kan man bytte tilbake til sin opprinnelig leverandør eller andre etter 2 uker. Med andre ord er dette noe alle må prøve!!

Selg gjerne dette inn til venner og familie i tillegg. Er du allerede kunde av Fjordkraft, kan du om ønskelig bytte til enkel strømavtale og dermed støtte klubben. Dersom vi klarer å få inn 250 nye abonnenter vil Fjordkraft også vurdere å bli sponsor til banen. Bestill det nye abonnementet på www.fjordkraft.no/korsvoll.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.