Spond tar over for Teamer

Postet av Fotball J16 (2001) den 28. Mar 2016

Hei, da er påsken snart over og på tide å klargjøre for ny fotballsesong. For administrasjon av laget har vi brukt Teamer i 2-3 år og det har fungert rimelig bra. Men da vi ble gjort oppmerksomme på alternativet Spond som utvikles i vårt nabolag (Gaustadalleen) og som er bedre enn Teamer på flere ting, så måtte vi bare bytte.

Spond fungerer som Teamer ved at man mottar invitasjon til treninger og kamper og svarer om man kommer eller ikke. Dersom man har installert Spond appen på mobilen, mottar man invitasjoner som push-varsler. Hvis ikke, mottar man invitasjoner på sms som inneholder en lenke til en webside der man svarer.

I utgangspunktet sender vi invitasjoner til trening og kamper bare til spillerne, men dersom foresatte også ønsker invitasjonene (til info eller for å kunne svare på vegne av spilleren), så si fra til Lars (Spond har god funksjonalitet for akkurat dette :) ). Foresatte kommer til å få egne "invitasjoner" ifm. kjøring til bortekamper.


Registrering

De spillere eller foresatte som velger å installere Spond appen, må registrere seg. Se bildene til venstre. Husk å registrere med mobilnummer (- ikke (bare) e-post) da det er mobilnummeret vi forholder oss til. Dette gjelder både spillere og foresatte.

Vi satser på at dette blir bra :)

Mvh. Lars


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.